Välkomna hem till våra huskunder

Att få följa med på alla de där husresorna. Att få vara med och uppfylla drömmar, diskutera lösningar längs vägen och sedan vara delaktiga under hela processen. Att få de första bilderna när familjen flyttat in. Det är precis det som gör vårt arbete lite extra betydelsefullt.

Här nedan får ni möta några av alla de familjer vars husresor vi fått följa med på.

Skräddarsytt i lantliga och historiska miljöer

Linda och hennes familj bygger sitt faluröda drömhus på lantligt läge och med fantastisk utsikt över vidderna i historiska miljöer. Huset är skräddarsytt och inspirationen har hämtats både från andra husmodeller och vårt visningshus i Åhus. Köket och ryggåstaket skapar extra förväntan och nu ser familjen fram emot en smidig byggprocess som fungerar lika bra som förberedelsearbetet.

Läs mer om parets husresa här!

Ullis och Anton - Villa Skepparslöv

Ullis och Antons Villa Skepparslöv smälter in bra i den havsnära miljön på den skånska östkusten. Omgiven av tallar och med naturen inpå knuten skapar de ett hus som bjuder in och suddar ut gränserna mellan ute och inne.

Möjligheten till ett större enplanshus med öppen planlösning var fördelaktig när paret valde mellan olika husmodeller. Addera därefter flexibiliteten och valet blev enkelt.

Läs mer om parets husresa här!

Familjen Bidar Pino - Mörtnäshöjden

Familjen Bidar Pino föll för ljusinsläppet och de stora fönsterna när de körde förbi byggplatsen ute på Värmdö. Efter en snabb försäljning av lägenheten kunde de sedan titulera sig ägare till sitt utsiktshus.

Läs mer om familjens husresa här!


Bild lånad av @utsiktshus

Annica och Andreas - Villa Lugnet

Efter att Annica och Andreas hade letat hus i två år föll istället valet på att bygga nytt. Resultatet blev ett modernt enplanshus med personliga tillval i skånska Hofterup.

Läs mer om familjens husresa här!


Annica och Andreas med barnen

Familjen Feratovic/Ekberg - Villa Lugnet

Familjen Feratovic/Ekberg bygger sitt drömhus Villa Lugnet uppe på höjderna med en vidunderlig utsikt över Kristianstadslätten. I Villa Lugnet har de hittat ett kvadratsmart boende som passar barnfamiljen och deras umgänge med familj och vänner.


Läs mer om familjens husresa här!


Familjen Feratovic/Ekberg

Isabella och Adrian - Villa Skepparslöv

Med 150 meter till havet och i nybyggt bostadsområde bygger Adrian och Isabella sitt drömhus. Ett Villa Skepparslöv som anpassats efter parets behov. Enkelheten står i fokus och med en extra förkärlek till de stora fönsterpartierna.

Läs mer om parets husresa här!

 


Adrian och Isabella

 

 

 

 

 

 

Vill du veta mer om våra hus?

Visa alla
Malmö
Stockholm

Linus Stoltz

Försäljning Malmö

044-590 99 80

0705-92 42 46

linus.stoltz@c4hus.se

Kristofer Kvist

Försäljning Malmö

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Thomas Lindberg

Försäljning Stockholm

0707-50 82 75

thomas.lindberg@c4hus.se

Michael Blohm

Försäljning Stockholm

0707-77 34 36

michael.blohm@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar