Om oss

Där vi själva skulle vilja leva

När vi startade C4 Hus diskuterade vi länge och väl vilken sorts hus vi skulle bygga. Med vår långa erfarenhet från hustillverkning hade vi alla mycket bestämda uppfattningar om byggmetod, konstruktion, utformning och materialval.

även om vi hade olika åsikter om det mesta så stod det snart ganska klart att det fanns en sak som vi alla hade gemensamt: Vi skulle bygga hus som om vi byggde dem till oss själva, hus där vi själva skulle vilja leva.

Eftersom den måttstocken inte bara innefattar själva huset utan även läget, byggprocessen och totalekonomin, så blev det hela plötsligt väldigt enkelt.

Vid varje fråga som dök upp, stor som liten, så ställde vi oss frågan: Skulle vi själva vilja ha det så här?

Alla som jobbar på C4 Hus delar den här filosofin och den förenklar vardagen för oss alla. Och så klart även för våra kunder.

Vi kan naturligtvis prata oss varma om vårt väldesignade flexibla modellprogram, vår goda kvalitet, vår säkra tillverkning och vår riktiga totalentreprenad med hög servicegrad som ger dig god koll på vad det kostar.

Men för oss är det självklarheter, så skulle vi nämligen själva vilja ha det.

vd_hans_kvist

VD Hans Kvist

Vi erbjuder riktigt hantverk, inte hafsverk

Att vi bygger hus som om vi byggde dem till oss själva, det ser du när du tittar närmare på vårt hantverk. Vi väljer våra hantverkare med stor omsorg.

Deras erfarenhet och yrkesskicklighet är en garanti för kvalitet, in i minsta detalj och det händer faktiskt att de ibland fäller en tår när de ska lämna över husen de byggt till våra kunder.

De har ju byggt som om de byggde till sig själva, som där de själva skulle vilja leva.

Stommarna till våra hus tillverkar vi i helt skyddad inomhusmiljö. Detta trygga sätt att bygga i kombination med vår riktiga totalentreprenad gör att vi kan erbjuda prisvärda hus av hög kvalitet och med god flexibilitet.

hafsverk

Vår totalentreprenad ger dig trygghet

Att köpa och bygga hus är ett stort steg för många, inte minst ekonomiskt. Det är därför viktigt att du känner trygghet, både när det gäller ekonomi och kvalitet, från första kontakten med oss, till dess att vi lämnar över nycklarna till ditt nya hem.

Riktig totalentreprenad innebär att du som kund skriver ett enda kontrakt och det gör du med oss. Det innebär också att du bara har en enda kontakt och det är med oss. Alla andra kontakter sköter vi åt dig.

Pappersarbete som projektering, bygglovshandlingar och andra kontakter som kan behövas med myndigheter, tar vi hand om.

Det är vi som håller i hela bygget, från första spadtag till sista penseldrag. Våra egna murare, snickare och plattsättare arbetar tillsammans med de elektriker, rörmokare och målare som vi noggrant valt ut i det team som ska bygga ditt hus.

Det vi kommit överens om i kontraktet med dig, är det som gäller. Utformning, materialval, kvalitetsnivå, tidplan och pris. Och skulle du vilja ändra något under
resans gång, får du reda på vad kostar och så sätter vi även det på pränt.

Du börjar med att träffa en av våra arkitekter

Det är här allt börjar, hos våra arkitekter. Det är de som förverkligar dina idéer och drömmar om ett eget hus. I ditt första möte med arkitekten berättar du om dina tankar och idéer för ditt nya hus.

Du får svara på frågor om placering på tomten, planlösning, antal rum, stil, design och materialval. Och inte minst vilken känsla du vill ha i ditt nya hem.

Arkitekten kommer sedan tillbaka med ett grundförslag som du ger dina synpunkter på.

Därefter utvecklar arkitekten grundförslaget och när du godkänt detta så är det dags att gå på djupet med detaljer och kalkyler.

Vår säljare finns hela tiden med som kontakt och efter att vi kommit överens om helheten så tar vår byggledare över.

"Att leva i rum som är omsorgsfullt ritade ger välbefinnande och skapar täta band mellan de boende och hemmet. Detta skapar en avslappnad stämning och ger de boende ett meningsfullt liv.”

Tim Hurst, Arkitekt

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar