Bland tallar och sandskog – Villa Skepparslöv

Ullis och Antons Villa Skepparslöv smälter in bra i den havsnära miljön på den skånska östkusten. Omgiven av tallar och med naturen inpå knuten skapar de ett hus som bjuder in och suddar ut gränserna mellan ute och inne.

Möjligheten till ett större enplanshus med öppen planlösning var fördelaktig när paret valde mellan olika husmodeller. Addera därefter flexibiliteten och valet blev enkelt.

Berätta mer om ert hus.
Vi bygger ett Villa Skepparslöv som är omritat efter våra behov. Vi har satt in stora skjutpartier mot trädgården för att bjuda in naturen utanför och på sommaren kunna öppna upp huset för att sudda ut gränsen mellan ute och inne. Från entrén har man fri sikt genom hela huset, nästan 22 meter.

Vad var det som gjorde att ni fastnade för Villa Skepparslöv?
Vi valde Villa Skepparslöv eftersom vi ville ha ett lite större enplanshus med öppen planlösning. Vi gillade flexibiliteten som möjliggjorde nya lösningar vid bland annat entré och kök.

 

Berätta mer om tomten och området där ni bygger.
Tomten ligger i ett nybyggt område i Åhus, nära skog och hav.

Vad ser ni mest fram emot?
Att flytta in i huset och skapa ett hem. Se hur alla färg- och materialval blir tillsammans. Sena sommarkvällar på uteplatsen och promenader bland tallar och sandskog ner till havet.

 

 

Processbilder

Läs mer om Villa Skepparslöv

Läs mer om Villa Skepparslöv

Välkommen till generösa Villa Skepparslöv. Vår nya husmodell som gjort succé hos våra huskunder, och vi förstår varför. Fördelarna är många och huset lockar bland annat med ett stort integrerat vardagsrum och kök på över 71 kvm, ett stort Master Bedroom med anslutande Walk-in closet och badrum samt separat barndel i andra delen av huset (om så önskas).

Läs mer
Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar