Med 150 meter till vattnet

Vi följer med på Adrian och Isabellas husresa

Med 150 meter till havet och i nybyggt bostadsområde bygger Adrian och Isabella sitt drömhus. Ett Villa Skepparslöv som anpassats efter parets behov. Enkelheten står i fokus och med en extra förkärlek till de stora fönsterpartierna. Inspirationen och en första bekantskap med husmodellen fick de från Instagram: - ”Vi såg huset på instagram första gången och båda föll direkt, ett annorlunda hus som vi kände passade perfekt till det natur rika området vi flyttar”.

Huset står klart och redo för inflyttning under nästa sommar. Nu vill vi veta lite mer om deras tankar kring den första tiden av byggprocessen.

Berätta mer om ert nya hus!
– Vi har valt att bygga Villa Skepparslöv som är ett modernt hus på 160 kvm (ursprunglig yta 179,2 kvm). Vi älskar det enkla i huset – att de inte har några vinklar men sticker ut med sina stora glaspartier och nästintill platta tak.

Berätta mer om tomten och området runt huset.
– Tomten är på 1300 kvm och ligger 150 meter från havet. Vi valde denna tomt då den var större än många andra tomter vi kikat på och låg nära både natur, strand och stad. Med max 10 minuter på cykel når vi allt vi behöver.

Vad var det som gjorde att ni bestämde er för just det huset?
– Vi såg huset på Instagram första gången och båda föll direkt, ett annorlunda hus som vi kände passade perfekt till det naturrika området vi flyttar till. När vi sen kikade på planlösningen var den precis som vi hade tänkt oss och anslutningen till garderob och toalett från sovrummet gjorde det perfekt.

Vad tycker ni om processen så här långt?
– Vi är så nöjda! Allt har gått väldigt smidigt, vi har fått snabb återkoppling redan från dag ett och Gustav (säljare) lyssnar på alla våra spridda idéer och hjälper oss få ihop detta på bästa sätt. Ett stort plus är att Gustav hjälper oss att tänka på de mindre roliga men viktiga punkterna längs vägen! Vi är i trygga händer.

Vad ser ni mest fram emot framöver?
– Köksmötet!! Vi har ju en väldigt stor kök/vardagsrumyta så de kommer sätta mycket av huset när vi är klara där. Det är också här vi har som mest idéer men inte en helt klar plan än… Spännande!!

Planlösning - som anpassats efter parets önskemål

 

 

Följ processen på Instagram

 

 

 

Läs mer om Villa Skepparslöv

Huset som gärna tar hänsyn - till din tomt, din familj eller helt enkelt bara till den personliga smaken.

Läs mer
Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar