Husmodeller

Skräddarsydda hus

Om du inte hittar det hus du söker i vår serie Bästa Hemmet eller i något av våra områden, så hjälper vi dig att skräddarsy ett hus som passar dig och din familjs behov och önskemål. Vi är kända för vår flexibilitet och vår förmåga att skapa drömhus för våra kunder.

Vi erbjuder erfarna arkitekter som tillsammans med dig formar ditt nya hem, precis som du vill ha det. Dina önskemål i kombination med arkitektens erfarenhet gör att du får ett hus med bästa design och planlösning.
Alla våra skräddarsydda hus bygger vi med riktig totalentreprenad, för att göra det så tryggt och enkelt för dig.

Ladda ner broschyr

Du börjar med att träffa en av våra arkitekter

Det är här allt börjar, hos våra arkitekter. Det är de som förverkligar dina idéer och drömmar om ett eget hus. I ditt första möte med arkitekten berättar du om dina tankar och idéer för ditt nya hus.

Du får svara på frågor om placering på tomten, planlösning, antal rum, stil, design och materialval. Och inte minst vilken känsla du vill ha i ditt nya hem.

Arkitekten kommer sedan tillbaka med ett grundförslag som du ger dina synpunkter på.

Därefter utvecklar arkitekten grundförslaget och när du godkänt detta så är det dags att gå på djupet med detaljer och kalkyler.

Vår säljare finns hela tiden med som kontakt och efter att vi kommit överens om helheten så tar vår byggledare över.

"Att leva i rum som är omsorgsfullt ritade ger välbefinnande och skapar täta band mellan de boende och hemmet. Detta skapar en avslappnad stämning och ger de boende ett meningsfullt liv.”

Tim Hurst, Arkitekt

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar