Visningar

Brf Slänten Droppemåla, Ronneby

Prisvärt boende i havsnära idyllisk miljö! I härliga Ronneby planeras nu för 12 nyproducerade och prisvärda marklägenheter. Bostäderna har tre rum med modernt kök, helkaklat badrum och en separat klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det möjlighet att välja till ett extra rum för den som önskar fyra rum istället eller varför inte göra om klädkammaren till en extra wc? Bostäderna har god standard vad gäller såväl funktion, komfort, materialval samt utrustning, men samtidigt kan du sätta personliga prägel genom ett stort utbud av olika tillval (beroende på när i tiden du tecknar dig för en bostad).

Läs mer om projektet på vår projektsida. 

11 av 12 bostäder bokade! 

Informationsmöte:
Tisdag 30 mars
Onsdag 31 mars

Kontakta mäklaren för mer information – Mikael Petersson, Svensk Fastighetsförmedling, 070-945 88 72,

Mörtnäshöjden, Värmdö

Vi bygger nu 15 villor på Mörtnäshöjden. Med närhet till skog och sjö samt kuperad mark skapas ett trivsamt område med ett bekvämt boende. Ett bekvämt och modernt skärgårdsliv, 20 minuter från Slussen. Husen har en variationsrikedom som ger möjlighet till en personlig utformning. De vardagssmarta detaljerna är dock gemensamma, till exempel rymlig parkeringsplats för två bilar framför carporten.

Samtliga villor har terrasser i söderläge och finns som fristående hus med större tomt eller hus sammankopplade mellan carport och fasad. Husens boendeytor varierar mellan 129 m2 och 132 m2. Välj mellan Utsiktshus eller Skogshus.

Läs mer om projektet på vår projektsida.

Brf Fågel Fenix, Bromölla

Nyproducerade marklägenheter på bästa läge! Välkommen till efterlängtade Brf Fågel Fenix (a.k.a. Skansen). Ett stenkast från Ivösjön och precis intill kanalen, planeras nu för byggnation av 18 prisvärda bostadsrätter i markplan – 4 fristående enplansvillor om 92 kvm med 4 rum och kök, samt 14 parhuslägenheter om 78 kvm med 3 rum och kök alternativt 92 kvm med 4 rum och kök.

Läs mer om projektet på vår projektsida.

INFORMATIONSMÖTE:
Kontakta mäklaren för mer information.

Boka informationsmöte hos vår mäklare, Svensk Fastighetsförmedling, Hansi Robertsson, 0705-14 50 66.

Brf Svarta Hejan, Sölvesborg

Bo nära havet, nästan mitt i skogen och alldeles intill stadskärnan – Brf Svarta Hejan är arkitektritade personliga och vackra hus. Bostadsrätterna är prisvärda och anpassade för alla typer av familjer och åldrar. Etagelägenheterna har 3 rum med en modern och öppen planlösning. Köket och vardagsrummet har kontakt med uteplatsen. Från ovanvåningen nås balkongen.

 

VISNINGAR:

Boka en privat visning med vår mäklare, Svensk Fastighetsförmedling, Hansi Robertsson, 0705-14 50 66.

Brf Vita Sand, Bromölla

På Ivöstrand, längs med Pyntvägen och Skräbeån, planeras nu för byggnation av tre trevåningshus med totalt 27 bostadsrätter. I etapp 1 släpper vi nu det första huset med 9 välplanerade lägenheter till försäljning, samtliga om 85 kvm. Lägenheterna är moderna och har 3 rok, med möjlighet att få 4 rok för den som önskar.

Läs mer om projektet på vår projektsida.

VISNINGAR:

Boka informationsträff hos vår mäklare, Svensk Fastighetsförmedling, Hansi Robertsson, 0705-14 50 66.

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar