Visningar

Mörtnäshöjden, Värmdö

Vi bygger nu 15 villor på Mörtnäshöjden. Med närhet till skog och sjö samt kuperad mark skapas ett trivsamt område med ett bekvämt boende. Ett bekvämt och modernt skärgårdsliv, 20 minuter från Slussen. Husen har en variationsrikedom som ger möjlighet till en personlig utformning. De vardagssmarta detaljerna är dock gemensamma, till exempel rymlig parkeringsplats för två bilar framför carporten.

Samtliga villor har terrasser i söderläge och finns som fristående hus med större tomt eller hus sammankopplade mellan carport och fasad. Husens boendeytor varierar mellan 129 m2 och 132 m2. Välj mellan Utsiktshus eller Skogshus.

Läs mer om projektet på vår projektsida.

Brf Svarta Hejan, Sölvesborg

Etagelägenheter med 3 rum och en modern och öppen planlösning. Bo nära havet, nästan mitt i skogen och alldeles intill stadskärnan – samtidigt. Lägenheterna är arkitektritade med fokus på hållbarhet och kvalitativa material. Boytan är på 95 kvm och utsikten/närheten till Valjeviken slår det mesta!

Ett prisvärt boende anpassat för alla typer av familjer och åldrar.

Läs mer om projektet på vår projektsida.

 

VISNINGAR:

Boka visning hos vår mäklare, Svensk Fastighetsförmedling, Hansi Robertsson, 0705-14 50 66

 

Brf Vita Sand, Bromölla

På Ivöstrand, längs med Pyntvägen och Skräbeån, planeras nu för byggnation av tre trevåningshus med totalt 27 bostadsrätter. I etapp 1 släpper vi nu det första huset med 9 välplanerade lägenheter till försäljning, samtliga om 85 kvm. Lägenheterna är moderna och har 3 rok, med möjlighet att få 4 rok för den som önskar.

Läs mer om projektet på vår projektsida.

VISNINGAR:

Boka informationsträff hos vår mäklare, Svensk Fastighetsförmedling, Hansi Robertsson, 0705-14 50 66.

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar