BRF Persiljan – Slutsålt

Persiljan i Höör

I nya bostadsområdet Kvarnbäck på Höör Väster bygger vi 10 bostadsrätter som marklägenheter i ett plan. Vårt område heter Persiljan och ligger naturskönt på Kvarnbäcks södra del, med panoramautsikt över de omgivande sluttningarna och gröna dalgångarna.

Området Höör Väster ligger nära natur, centrum och järnvägsstation. Ett starkt efterfrågat boende, eftersom många vill bo nära naturen, utan att kompromissa med restid till jobb, dagis och skola.

Attraktiva gång- och cykelvägar leder direkt till centrala Höör och järnvägsstationen men även till unika och natursköna platser som Vaxsjön, Skånes Djurpark och Frostavallen.

Med enbart 20 minuters restid till Lund och 35 minuter till Malmö med tåg, blir Höör och Kvarnbäck ett attraktivt ställe att slå sig till ro och enkelt njuta av allt vad Skåne har att erbjuda. Inom området kommer det även att finnas lekplats och bollplan som sköts av kommunen.

Området Persiljan är planerat med 10 bostadsrätter i två olika storlekar. Det kommer att finnas både treor och fyror till försäljning och det är först till kvarn som gäller från och med nu.

Marklägenheterna är placerade med sina uteplatser i ytterkant på området för att ta till vara vyerna och solen på bästa sätt. Samtliga lägenheter är byggda som vinkelhus vilket skapar en skyddad och privat uteplats med vacker utsikt. Husens placering i ytterkant på området skapar även en skyddad gemensam innergård med parkering, cykelskjul och soprum.

Husens planlösningar är väl genomtänkta och innehåller allt man behöver för ett bekvämt och sunt boende. Det är nya, moderna hus som är tänkta att vara enkla att sköta så att tid finns över till familj, arbete och fritid. Marklägenheterna finns i två storlekar: Treor på 82 kvm och fyror på 93 kvm.

Lägenheter

3 rum:

Boyta: 83 m2

Rum: 3st

Våningsplan: 1st

4 rum:

Boyta: 94 m2

Rum: 4st

Våningsplan: 1st

Vill du veta mer?

Kristofer Kvist

Försäljning Malmö

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar