Slutsålt – Brf Södervångsgatan, Vellinge

Trivsamt boende i en anrik gårdsmiljö

Nybyggnationen av radhusen på Pahlmans Gård är ett unikt tillfälle att köpa ett högklassigt radhus i bostadsrätt med centralt läge mitt i ett litet trivsamt samhälle och intill djur och natur. Havet är inte långt borta.

Här på denna unika tomt mitt i Vellinge kommer C4 Hus att bygga nio nya radhus i en anrik gårdsmiljö åt bostadsrättsföreningen Södervångsgatan. På Pahlmans Gård bor man med alla bekvämligheter nära inpå, men även med naturen vid sin sida. Skolor, dagis, bibliotek, affärer, idrottsanläggningar med mera, allt ligger inom gångavstånd. Det är goda kommunikationer till och från Vellinge. Med en snabb och enkel anslutning till motorväg E6/E22 tar man sig lätt till Malmö eller Köpenhamn på mindre än en halvtimma. Lund,Trelleborg och andra skånska städer finns även de på bekvämt bilavstånd och Falsterbonäset med sina 40 kilometer vita sandstränder ligger inte långt borta.

Även om Vellinge kommun bara funnits som egen kommun sedan 1974 har utgrävningar visat att Vellinge bykärna funnits ända sedan senare vikingatid ca. 1000 e. Kr. Jordbruk och djurhållning har dominerat samhället sedan länge och på mitten av 1500-talet bestod byn av 35 gårdar som alla låg samlade runt den medeltida Vellinge kyrka. Kommunen domineras fortfarande av lantlig miljö och har ett fantastiskt utbud av gårdsbutiker med närproducerade och egenlagade produkter. Det rika naturlivet inom Vellinges kommun återspeglas i alla de aktiviteter som finns så nära tillhands. Kitesurfing och windsurfing, golf, bad och simning, ridsport, segling, tennis och inte minst fågelskådning.

Fakta

Boyta: 133 m2

Tomt: 136-214 m2

Våningsplan: 2 st

Rum: 5-6 st

Vill du veta mer?

Kristofer Kvist

Försäljning Malmö

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Linus Stoltz

Försäljning Malmö

044-590 99 80

0705-92 42 46

linus.stoltz@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar