Kommande – Brf Lillö i Stanstorp, Blommeröd, Höör

Naturvackert inbäddade 1-planshus i Blommeröd med närhet till Ringsjön

 

Sedan årtionden tillbaka är Blommeröd, som ligger precis intill Ringsjön, känt för sitt arabstuteri och häpnadsväckande omgivningar. Här bereder vi nu plats för 16 stycken parhus, smart förpackade i lättskött brf-form. Lite som en egen community med naturen och djurlivet ständigt närvarande. Perfekt placerat och med goda kommunikationsvägar som leder till de skånska metropolerna och i hjärtat av den skånska floran och faunan.

Välj mellan tre eller fyra rum och kök på ett plan (det extra rummet mot en tillvalskostnad). Genomtänkta kvadrat för olika generationer och givetvis helt nybyggt.

Önskar du även gäst-wc? Givetvis finns det med som ett eget inredningstillval mot en extra kostnad.
 

Vardagsrummet som gränsar mot naturen

 

Med närhet till bedårande Bosjökloster och söder om Höör finner man friheten och framtiden i perfekta parhus med egen biluppställningsplats. Med både galanta golfbanor, mountainbike banor och utflyktsmål i detta smått otroliga landskap är vi innerligt stolta över projektet i Blommeröd!
 
 

 
 
Vi säljstartar våren 2023 och husen beräknas stå klara för inflyttning 2024.

Mer information kommer inom kort
– kontakta oss (kontaktuppgifter nedan) för att få veta mer. Intresserad av parhusen? Lämna en intresseanmälan – överst på sidan.

 

 

 

Vill du veta mer?

Kristofer Kvist

Försäljning Malmö

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar