Brf Fågel Fenix, Bromölla – fr 1 790 000 kr

Varmt välkomna på visning 14 september kl 18.00!

Efterlängtade Brf Fågel Fenix i Bromölla, alldeles intill kanalen och bara ett stenkast ifrån Ivösjön. Totalt 18 stycken prisvärda bostadsrätter i markplan – 4 fristående enplansvillor om 92 kvm med 4 rum och kök, samt 14 parhuslägenheter om 78 kvm med 3 rum och kök alternativt 92 kvm med 4 rum och kök.

Nu kan vi erbjuda privata visningar för intresserade kunder. Det är alltid lättare att se hur allt kommer se ut på plats – våra mäklare visar er gärna. Boka en egen platsvisning direkt på byggarbetsplatsen i Bromölla. Du får möjligheten att ställa dina frågor och få en känsla för området. Mer information hos mäklaren – kontaktuppgifter längre ner på sidan.

 

Brf Fågel Fenix

Bara ett stenkast ifrån Ivösjön och alldeles intill kanalen ligger Brf Fågel Fenix. Granne med badstränder, aktivitetscentrum och promenadslingor. Här bor du i ett prisvärt och nybyggt boende med hög standard – perfekt för dig som längtar efter en bekväm framtid. Hemmets hjärta – köket – är placerat med öppen planlösning till vardagsrummet för att smidigt kunna umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Här lagar du mat i ett kök från Smedstorp med vitvaror från populära Bosch. Köket har högt i tak och ligger i anslutning till uteplatsen eller uterummet (tillval) i fint solläge, en del av husen med utsikt mot Ivösjön. Badrummet är helkaklat och har generöst utrymme för både tvätt och tork. För lägenheterna på 92 kvm finns även möjlighet att genom tillval få en gäst-wc.

Addera sedan din personliga prägel genom tillvalen – olika stilar och därmed också en variationsrikedom i varje hus.

Brf Fågel Fenix erbjuder:

  • Närhet till natur, bad, aktivitetscenter/arena, badstränder, idrottsanläggning, centrum, handel och kommunikationer.
  • Energieffektiva hus ritade med en modern och industriell känsla med stora fönsterpartier för karaktär och ett generöst ljusinsläpp.
  • Soliga och generösa uteplatser med utsikt över Ivösjön.

 

Området – noga studerat av arkitekten

Området är noga studerat av arkitekten för att de nya husen ska smälta in i det naturnära området. Fasadfärgerna är utvalda för att skapa harmoni i området och förgylls ytterligare av husens moderna arkitektur och de klassiska materialvalen – träpanel och stora glaspartier som släpper in naturen. Den enkelspontade träpanelen har jordnära färger (gråbeige) för en naturlig look och karaktäristiskt för husen är även de stora uppglasade ytorna och fönsterna, som skapar en industriell känsla och samtidigt ett generöst ljusinsläpp. I anslutning till varje bostad finns förråd och cykelförråd. Området är planerat för ett bekvämt och hållbart liv.

 

Bromölla – med naturen in på knuten

I utkanten av Skåne ligger Bromölla. Alldeles naturnära vid badstränder och båthamnar, aktivitetscentrum, handel, bibliotek och en av Sveriges äldsta biografer. Med goda förbindelser tar du dig enkelt till både grannstaden och runt i övriga Skåne. Bromölla är en attraktiv bostadsort för alla åldrar och med goda möjligheter till en lugn och trivsam framtid.

 

Översikt över området

 

Vill du veta mer?

Ladda ner säljbroschyren, planritningar och fasader i menyn till vänster. Läs mer hos vår mäklare!

Byggnation pågår – inflyttning i oktober 2022. 

Välkommen att skicka in din intresseanmälan uppe till vänster på sidan eller kontakta ansvarig mäklare för mer information:

Adnan Becirovic, 076-894 95 68 eller adnan.becirovic@svenskfast.se
Max Bergdahl, 079-066 48 44 eller max.bergdahl@svenskfast.se

 

Övrig information

Typ: Parhus

Rum: 3 eller 4, varav 2-3 sovrum

Boarea: 78-92 kvm

Byggnadsår : 2021-2022

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1/1

Vill du veta mer?

Bertil Rosander

Inhyrd konsult

0708-16 40 02

bertil.rosander@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar