Brf Fågel Fenix, Bromölla – fr 1 790 000 kr

6

Visning av vårt visningshus – 11 och 15 januari!

Brf Fågel Fenix i Bromölla, alldeles intill kanalen och bara ett stenkast ifrån Ivösjön. Totalt rör det sig om 18 stycken prisvärda bostadsrätter i markplan – 4 fristående enplansvillor om 92 kvm med 4 rum och kök, samt 14 parhuslägenheter om 78 kvm med 3 rum och kök alternativt 92 kvm med 4 rum och kök. Nu finns endast ett fåtal bostadsrätter kvar! Anmäl er till någon av visningarna den 11 januari kl 16-17 eller den 15 januari kl 11-12 – kontaktuppgifter till mäklaren längst ner på sidan. 

 

Brf Fågel Fenix

Granne med badstränder, aktivitetscentrum och promenadslingor. Här bor du i ett prisvärt och nybyggt boende med hög standard – perfekt för dig som längtar efter en bekväm framtid. Hemmets hjärta – köket – är placerat med öppen planlösning till vardagsrummet för att smidigt kunna umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Här lagar du mat i ett kök från Smedstorp med vitvaror från populära Bosch. Köket har högt i tak och ligger i anslutning till uteplatsen eller uterummet (tillval) i fint solläge, en del av husen med utsikt mot Ivösjön. Badrummet är helkaklat och har generöst utrymme för både tvätt och tork. För lägenheterna på 92 kvm finns även möjlighet att genom tillval få en gäst-wc.

Addera sedan din personliga prägel genom tillvalen – olika stilar och därmed också en variationsrikedom i varje hus.

Brf Fågel Fenix erbjuder:

  • Närhet till natur, bad, aktivitetscenter/arena, badstränder, idrottsanläggning, centrum, handel och kommunikationer.
  • Energieffektiva hus ritade med en modern och industriell känsla med stora fönsterpartier för karaktär och ett generöst ljusinsläpp.
  • Soliga och generösa uteplatser med utsikt över Ivösjön.

 

Området – noga studerat av arkitekten

Området är noga studerat av arkitekten för att de nya husen ska smälta in i det naturnära området. Fasadfärgerna är utvalda för att skapa harmoni i området och förgylls ytterligare av husens moderna arkitektur och de klassiska materialvalen – träpanel och stora glaspartier som släpper in naturen. Den enkelspontade träpanelen har jordnära färger (gråbeige) för en naturlig look och karaktäristiskt för husen är även de stora uppglasade ytorna och fönsterna, som skapar en industriell känsla och samtidigt ett generöst ljusinsläpp. I anslutning till varje bostad finns förråd och cykelförråd. Området är planerat för ett bekvämt och hållbart liv.

 

Bromölla – med naturen in på knuten

I utkanten av Skåne ligger Bromölla. Alldeles naturnära vid badstränder och båthamnar, aktivitetscentrum, handel, bibliotek och en av Sveriges äldsta biografer. Med goda förbindelser tar du dig enkelt till både grannstaden och runt i övriga Skåne. Bromölla är en attraktiv bostadsort för alla åldrar och med goda möjligheter till en lugn och trivsam framtid.

 

Översikt över området

 

Vill du veta mer?

Ladda ner säljbroschyren, planritningar och fasader i menyn till vänster.

Kom på visning i vårt visningshus den 11 januari kl 16-17 eller den 15 januari kl 11-12!

Boka visning eller ställ dina frågor till ansvarig mäklare nedan. 

Läs mer på vår mäklares hemsida!

Kontakt:
Michel Haidar, 079-063 18 23 eller michel.haidar@svenskfast.se
Adnan Becirovic, 076-894 95 68 eller adnan.becirovic@svenskfast.se

 

Övrig information

Typ: Parhus

Rum: 3 eller 4, varav 2-3 sovrum

Boarea: 78-92 kvm

Byggnadsår : 2021-2022

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1/1

Vill du veta mer?

Bertil Rosander

Inhyrd konsult

0708-16 40 02

bertil.rosander@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar