Brf Fågel Fenix, Bromölla – fr 2 045 00 kr

Boka en personlig visning i vårt visningshus. Snabb inflyttning!

Brf Fågel Fenix i Bromölla ligger alldeles intill kanalen och bara ett stenkast ifrån Ivösjön. Endast 5 stycken bostadsrätter finns kvar och förmedlas styckevis av vår anlitade mäklare (kontaktuppgifter längst ner på sidan). Bostäderna är inflyttningsklara och går att tillträda omgående.

Projektet i sin helhet innefattar 18 stycken prisvärda bostadsrätter i markplan – 4 fristående enplansvillor om 92 kvm med 4 rum och kök, samt 14 parhuslägenheter om 78 kvm med 3 rum och kök alternativt 92 kvm med 4 rum och kök.

 

 

Lediga bostäder:

– Skansenvägen 6B, 2 225 000 kr, 92 kvm, 3 Rum
– Skansenvägen 4B, 2 225 000 kr, 92 kvm, 4 Rum
– Skansenvägen 8B, 2 225 000 kr, 92 kvm, 4 Rum
– Storgatan 19B, 2 225 000 kr, 92 kvm, 4 Rum
– Skansenvägen 2A, 2 045 000 kr, 78 kvm, 3 Rum

Brf Fågel Fenix

Granne med badstränder, aktivitetscentrum och promenadslingor – området kännetecknas av hög standard och familjer som söker efter det bekväma livet utan en massa måsten.

Interiört ligger planlösningens fokus på umgänget med familj och vänner och den öppna planlösningen underlättar livet. Materialvalen och utrustningsstandarden är hög med vitvaror från Bosch och kök från Smedstorp. Det karaktäristiska köket har högt i tak och med stora fönster som släpper in ljuset. I anslutning ligger uteplats eller uterum (tillval) i fint solläge. En del av husen har även utsikt mot Ivösjön.

 

Brf Fågel Fenix erbjuder:

  • Närhet till natur, bad, aktivitetscenter/arena, badstränder, idrottsanläggning, centrum, handel och kommunikationer.
  • Energieffektiva hus ritade med en modern och industriell känsla med stora fönsterpartier för karaktär och ett generöst ljusinsläpp.
  • Soliga och generösa uteplatser med utsikt över Ivösjön.

 

Området – noga studerat av arkitekten

Området studerades noga av arkitekten för att husen skulle smälta in i det naturnära området. Fasadfärgerna är utvalda för att skapa harmoni i området och förgylls ytterligare av husens moderna arkitektur och de klassiska materialvalen – träpanel och stora glaspartier som släpper in naturen. Den enkelspontade träpanelen har jordnära färger (gråbeige) för en naturlig look och karaktäristiskt för husen är även de stora uppglasade ytorna och fönsterna, som skapar en industriell känsla och samtidigt ett generöst ljusinsläpp. I anslutning till varje bostad finns förråd och cykelförråd. Området har planerats för ett bekvämt och hållbart liv.

Bromölla – med naturen in på knuten

I utkanten av Skåne ligger Bromölla. Alldeles naturnära vid badstränder och båthamnar, aktivitetscentrum, handel, bibliotek och en av Sveriges äldsta biografer. Med goda förbindelser tar du dig enkelt till både grannstaden och runt i övriga Skåne. Bromölla är en attraktiv bostadsort för alla åldrar och med goda möjligheter till en lugn och trivsam framtid.

 

Översikt över området

 

 

Vill du veta mer?

Ladda ner säljbroschyren, planritningar och fasader i menyn till vänster.

Boka visning eller ställ dina frågor till ansvarig mäklare nedan. 

Läs mer på vår mäklares hemsida!

Kontakt:
Michel Haidar, 079-063 18 23 eller michel.haidar@svenskfast.se
Adnan Becirovic, 076-894 95 68 eller adnan.becirovic@svenskfast.se

 

Övrig information

Typ: Parhus

Rum: 3 eller 4, varav 2-3 sovrum

Boarea: 78-92 kvm

Byggnadsår : 2021-2022

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1/1

Vill du veta mer?

Bertil Rosander

Inhyrd konsult

0708-16 40 02

bertil.rosander@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar