BRF Havsbadsvägen – Slutsålt

DCIM/100MEDIA/DJI_0459.JPG
Uppdatering 2018-09-27: Nu är alla husen i Brf. Havsbadsvägen sålda. Håll utkik för kommande projekt här på sidan.
Uppdatering 2018-04-20: Endast 3 hus kvar ute till försäljning! Inflytt innan året är slut. Vänlige kontakta vår anlitade mäklare.
Uppdatering 2018-03-02: Försäljningen rullar på och i vår startar byggnationen av kedjehusen. För mer info vänligen kontakta vår anlitade mäklare.

 

Drömmer ni om ett nytt och modernt boende med närhet till såväl hav som natur och kommunikationer? Nu uppförs nio kedjehus med bostadsrätt i Yngsjö för er som uppskattar ett bekvämt och bekymmersfritt boende!

 

Husen erbjuder en genomtänkt modern design med genomgående hög standard på samtliga materialval såsom vattenburen golvvärme med trä- eller klinkergolv, helkaklat badrum, fullutrustat kök med Electrolux vitvaror och praktisk separat klädvård med tvättmaskin och torktumlare. Välplanerad arkitektur med 2-3 sovrum och vardagsrum och kök i öppen planlösning. Bra utrymmen och lösningar för allt som vardagen kräver. Husens byggnadsstil utgår från platsens naturliga förutsättningar för att på bästa sätt tillvarata dess karaktär och ansluta sig till Yngsjös tallskogar. Här väntar ett naturskönt boende med hög standard samtidigt som du befinner dig på pendelavstånd från Kristianstad. Vackra cykelvägar genom karakteristisk natur norrut mot Åhus och Kristianstad och söderut mot Maglehem, Brösarp och Kivik. Här har man närhet till mataffär, kollektivtrafiken med bussar, förskola, skola men det bästa av allt närheten till havet och badstranden. En tillvalslista som ger köparen en fantastisk möjlighet att skapa sitt egen drömboende.

Typ: Kedjehus

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Antal: 9

Byggnadsår: 2018

Boarea: 93,5 m2

Tillvalskatalog

Vill du veta mer?

Gustav Nilsson

Försäljning Kristianstad

044-590 09 54

0734-19 98 54

gustav.nilsson@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar