Slutsålt – Mörtnäshöjden, Värmdö

Bekvämt och modernt skärgårdsliv

Endast 20 minuter från Slussen

Mörtnäshöjden ligger i attraktiva Mörtnäs med ett av Värmdös bästa lägen intill Mörtnäsviken och Grisslinge Havsbad. Naturnära och rofyllt men samtidigt levande och i ett expansivt område.

Genom att ta vara på närheten till skog och sjö samt den kuperade marken skapade vi ett trivsamt område med bekvämt boende. Husen ritades utifrån sin kontakt med platsen och området linjerar med terrängen.

Fasaderna berikades med en stilren liggande träpanel i kulörer som hämtats från den intilliggande skogens – grå-gröna barr och mörkröda tallstammar. Det högresta pulpettaket har belagts med ett diskret betongtegel i mörkgrått. Fönstersnickerierna är vita liksom stående panel bredvid vissa fönster, en detalj som skapar balans i fasaderna.

Den öppna planlösningen fick stå i centrum med utgångspunkt i det enkla vardagslivet med familjen i centrum. Tack vare de tre sovrummen på övervåningen och ett extra gäst-/arbetsrum på bottenplan underlättas familjelivet ytterligare.

Projektet bestod av två etapper och totalt 35 hus. I den första etappen byggdes de så kallade utsiktshusen och skogshusen – med fokus på utsikten respektive det skogsnära läget.

Projektår:

Omfattning: 35 villor

Boyta: 129 kvm

Våningar: 2

Antal rum: 6

Mäklare: Erik Olsson Nyproduktion

Arkitekt: Archus Arkitektur

Vill du veta mer?

Michael Blohm

Försäljning Stockholm

0707-77 34 36

michael.blohm@c4hus.se

Thomas Lindberg

Försäljning Stockholm

0707-50 82 75

thomas.lindberg@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar