Wijk Oppgård Trädgårdsstad, Upplands Väsby – fr 5 670 000 kr

Wijk Oppgård Trädgårdsstad

 Nytt visningshus på Krickaslingan 9 – kedjehus på 148 kvm! 

I Brunnby-Vik utvecklar vi nu ett nytt bostadsområde tillsammans med Vira Park AB – Wijk Oppgård. Den nya trädgårdsstaden omfattas av totalt cirka 70 bostäder i form av radhus, kedjehus och friliggande villor. Området har en stark miljöprofil och ligger granne med naturen. Alldeles intill byggs en ny skola och en idrottsanläggning.

Norra Stockholms nya småstadsidyll ligger endast 10 minuter med cykel, bil eller buss från centrala Upplands Väsby. Bil eller pendeltåg tar 25 minuter till Stockholm.

 

Boendet:

Genomgående för de olika hustyperna är samma höga grundstandard samt med ytterligare möjlighet till egna tillval för att kunna skapa ett unikt hem.

Husen har genomgående vattenburen golvvärme, vitpigmenterad ekparkett, stora fönsterpartier med fönsterbänk av kalksten och vitmålade väggar. Köksinredning från Ballingslöv, bänkskiva av gråbeige stenkomposit och vitvaror från Siemens. Badrum med klinkergolv och kaklade väggar, inredning från Svedbergs, tvättmaskin och torktumlare från Siemens och blandare från Tapwell.

Tomterna finplaneras med gräs, planteringar och buskar.

Förutom skillnad i upplåtelseformen har kedjehusen och villorna i regel större tomtytor samt plats för två bilar på uppfarten. I alla hustyperna finns möjlighet att välja till en braskamin, och kedjehusen och villorna kommer även ha möjlighet till ett orangeri som tillval.

 


Integrerat kök och vardagsrum

 

Information:

Nytt visningshus! Nu kan vi erbjuda visningar i både villa och kedjehus. Välkommen att boka din visning hos mäklaren nedan.

Det finns ett fåtal hus kvar till försäljning som beräknas vara inflyttningsklara från juni/juli i år.

Mer information om Wijk Oppgård Trädgårddstad – besök vår mäklare Erik Olsson Nyproduktion.

 

 

Information:

Antal bostäder: 70

Antal rum: 6

Boyta: 148 till 160 kvm

Beräknad inflytt: 2022-2023

Vill du veta mer?

Michael Blohm

Försäljning Stockholm

0707-77 34 36

michael.blohm@c4hus.se

Thomas Lindberg

Försäljning Stockholm

0707-50 82 75

thomas.lindberg@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar