Aktuellt

Lunchvisning Villa Linnea i Västra Bökhult, Älmhult 4:e Juli

Torsdagen den 4:e Juli visar vi Villa Linnea som är under byggnation i Västra Bökhult i Älmhult. Varmt välkomna till Kartgatan 13 mellan kl. 12 och 13. För mer info kring projektet vänligen kontakta ansvarig mäklare Fastighetsbyrån i Älmhult på Tel: 0705-455539 eller besök länken Här.

Endast 1 tomt kvar i Skepparslöv!

Drömmen om att bo fritt med närhet till golfbana och underbar utsikt kan fortfarande slå in om ni skyndar er! Endast en tomt är kvar av våra fyra villatomter i Skepparslöv utanför Kristianstad. Tveka inte att höra av er om ni vill veta mer kring tomterna och diskutera vilka hus vi kan bygga där.

Gustav Nilsson – Säljare

Tel: 0734-199854

gustav.nilsson@c4hus.se

Hus & Hem mässan i Kristianstad 6-7 april

Hitta oss på mässan

Nästa helg är det dags för årets Hus & Hem mässa i Kristianstad! Vi kommer i vanlig ordning finnas på plats, så ta chansen att träffa våra trevliga säljare och få mer information om vad vi har att erbjuda. Årets mässa äger rum lördag den 6:e och söndag den 7:e april i Kristianstad Arena. Fri entré och totalt över 100 utställare. Mer om mässan kan ni läsa HÄR. Hoppas vi ses!

Utvalda Hus – 15 nya husmodeller!

I samarbete med Deromegruppen erbjuder vi nu 15 nya husmodeller av varierande storlek och typ! Våra Utvalda Hus som husserien heter, har en genomgående hög standard och mycket bra energiprestanda. För mer info klicka på länken Här eller kontakta någon av våra säljare.