Aktuellt

Endast 1 tomt kvar i Skepparslöv!

Drömmen om att bo fritt med närhet till golfbana och underbar utsikt kan fortfarande slå in om ni skyndar er! Endast en tomt är kvar av våra fyra villatomter i Skepparslöv utanför Kristianstad. Tveka inte att höra av er om ni vill veta mer kring tomterna och diskutera vilka hus vi kan bygga där.

Gustav Nilsson – Säljare

Tel: 0734-199854

gustav.nilsson@c4hus.se

Hus & Hem mässan i Kristianstad 6-7 april

Hitta oss på mässan

Nästa helg är det dags för årets Hus & Hem mässa i Kristianstad! Vi kommer i vanlig ordning finnas på plats, så ta chansen att träffa våra trevliga säljare och få mer information om vad vi har att erbjuda. Årets mässa äger rum lördag den 6:e och söndag den 7:e april i Kristianstad Arena. Fri entré och totalt över 100 utställare. Mer om mässan kan ni läsa HÄR. Hoppas vi ses!

Utvalda Hus – 15 nya husmodeller!

I samarbete med Deromegruppen erbjuder vi nu 15 nya husmodeller av varierande storlek och typ! Våra Utvalda Hus som husserien heter, har en genomgående hög standard och mycket bra energiprestanda. För mer info klicka på länken Här eller kontakta någon av våra säljare.

Visning Arrie By – Söndag den 17:e Mars kl. 12:00-12:45

Med start nu på söndag kommer vår anlitade mäklare finnas på plats i Arrie för att berätta mer om området. Om ni missar visningen nu på söndag behöver ni inte misströsta, mäklaren kommer nämligen finnas på plats Varje söndag under våren. Samma plats och samma tid. kl. 12:00-12:45. Mer info kring visningen hittar ni på länken Här.