Aktuellt

Utvalda Hus – 15 nya husmodeller!

I samarbete med Deromegruppen erbjuder vi nu 15 nya husmodeller av varierande storlek och typ! Våra Utvalda Hus som husserien heter, har en genomgående hög standard och mycket bra energiprestanda. För mer info klicka på länken Här eller kontakta någon av våra säljare.

Visning Arrie By – Söndag den 17:e Mars kl. 12:00-12:45

Med start nu på söndag kommer vår anlitade mäklare finnas på plats i Arrie för att berätta mer om området. Om ni missar visningen nu på söndag behöver ni inte misströsta, mäklaren kommer nämligen finnas på plats Varje söndag under våren. Samma plats och samma tid. kl. 12:00-12:45. Mer info kring visningen hittar ni på länken Här.

Västra Bökhult – Älmhult

De senaste åren har vi byggt många hus i Älmhult och just nu är det full aktivitet i området Västra Bökhult. Här byggs 12 stycken villor av olika modell. I skrivande stund finns 3 tomter kvar till försäljning. Om ni är intresserade av att veta mer om området går det bra att ta kontakt med vår anlitade mäklare Johan Hesselstedt på Fastighetsbyrån i Älmhult Tel: 0705-455539. Mer information finns även på områdets sida Här.

Dagis till barnen

Förutom att bygga styckehus till privatpersoner har vi också en väletablerad entreprenadavdelning med kunder inom den privata såväl som den kommunala sektorn. Här ovan kan ni se en artikel från branschtidningen Inside som publicerades i veckan.