Villa Skepparslöv

Villa Skepparslöv – nominerad till Årets Hus 2022!

Välkommen till generösa Villa Skepparslöv. Vår nya husmodell som gjort succé hos våra huskunder, och vi förstår varför. Fördelarna är många och huset lockar bland annat med ett stort integrerat vardagsrum och kök på över 71 kvm, ett stort Master Bedroom med anslutande Walk-in closet och badrum samt separat barndel i andra delen av huset (om så önskas). Och ytterligare en fördel – låt oss berätta om flexibiliteten. Grundstorleken lockar med hela 179,2 kvm, men vi har byggt huset i alla möjliga storlekar och tappningar. Det finns oändliga möjligheter att skräddarsy planlösningen och anpassa efter behov och tomtens förutsättningar – förläng eller förkorta, eller varför inte spegelvända.

Det stora integrerade köket/vardagsrummet har stora fönsterpartier som löper längs med hela rummet. Något som ger ett maximalt ljusinsläpp och en känsla av ännu mer rymd. Den stora iögonfallande köksön (som ingår som standard) är hela 3,6 meter bred och utgör blickfång och en praktisk avlastningsyta både i vardagen och när det vankas fest.

Bredvid vardagsrummet ligger Master Bedroom. Vi anpassar det som ni vill ha det och vi har sett de mest kreativa och fantastiska lösningar. Varför inte byta ut standardväggen mot vardagsrummet till en glasvägg med fjärrstyrd rullgardin? Master Bedroom har även eget badrum och en egen Walk-in closet.


Väljer Ni Villa Skepparslöv får ni mycket av allt! Och i ett plan!


Pris nyckelfärdigt ök. makadam: kontakta en av våra säljare

 

Planlösning

Planlösningen i Villa Skepparslöv är flexibel och går att anpassa efter behov och önskemål. Ändra rummens placering eller förändra boytan. Vi hjälper er gärna att diskutera fram en lösning som passar er familj, er tomt och er smak.

Ladda ner – Planlösning

Ladda ner – Fasader

 

 

Hemma hos våra kunder – Monika & Tony

Högt upp, med utsikt över Kristianstadsslätten, ligger deras Villa Skepparslöv. 179 kvm i ett plan och paret har verkligen tänkt igenom varenda kvadratmeter. Här finns utrymme för en lyxig vardag för två vuxna, men också stora ytor för umgänge med vänner eller övernattande barn och barnbarn.

Paret har ett gemensamt intresse för inredning och deras stil är modern, med en förkärlek för design och en sober färgskala.

Utanför huset breder trädäcket ut sig. Tony har själv lagt varenda planka och det sträcker sig runt hela den bakre långsidan och de båda kortsidorna. Huset passar perfekt uppe på höjden och sticker ut och smälter in på samma gång. Innan vi åker ifrån familjen berättar Tony att flera förbipasserande stannat till och frågat om de får komma in för att titta på huset.

Läs reportaget med Monika och Tony här.

 

Husfakta:

Husserie: Moderna hus

Hustyp: 1-plan

Antal sovrum: 3-5 st

Boyta: 179,2 m2

Byggarea: 196 m2

Fasad: Stående eller liggande panel, puts eller tegel

Takutformning: Pulpettak

Taklutning: 4 grader

Ändra planlösning: Ja

Vill du veta mer?

Linus Stoltz

Försäljning Malmö

044-590 99 80

0705-92 42 46

linus.stoltz@c4hus.se

Kristofer Kvist

Försäljning Malmö

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Michael Blohm

Försäljning Stockholm

0707-77 34 36

michael.blohm@c4hus.se

Thomas Lindberg

Försäljning Stockholm

0707-50 82 75

thomas.lindberg@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar