Hemma hos Monika och Tony

Julstämning och andra julen i huset

Hemma hos Monika och Tony är julen röd. I kombination med den i övrigt avskalade stilen blir de juliga dekorationerna en iögonfallande accent.

Högt upp, med utsikt över Kristianstadsslätten, ligger deras Villa Skepparslöv. 179 kvm i ett plan och paret har verkligen tänkt igenom varenda kvadratmeter. Här finns utrymme för en lyxig vardag för två vuxna, men också stora ytor för umgänge med vänner eller övernattande barn och barnbarn.

Paret har ett gemensamt intresse för inredning och deras stil är modern, med en förkärlek för design och en sober färgskala.

Inför julen har huset pyntats med röda textilier och juliga blomsterarrangemang. Parets tomtar har fått en hedersplats i ett av de större karaktäristiska fönster som löper längs med husets ena långsida.


”Sprid i vår vinternatt glans av din fägring”

I vardagsrummet, som ligger i direkt anslutning till matplasten och köket, ”sprakar elden” i den nya vägghängda elbrasan. Julmusik klingar ur det väl genomtänkta ljudsystemet.


Plats för en middag med utsikt

”De juligt röda dekorationerna blir en iögonfallande accent till den i övrigt avskalade stilen”

Genomgående ljus i hela huset

Den nya elbrasan förstärker julkänslan

Utanför huset breder trädäcket ut sig. Tony har själv lagt varenda planka och det sträcker sig runt hela den bakre långsidan och de båda kortsidorna.

Parets spa-bad utnyttjas även under vintern och julen och vi kan bara föreställa oss känslan att sitta i det varma vattnet och blicka ut över Kristianstad. Huset passar perfekt uppe på höjden och sticker ut och smälter in på samma gång.

Innan vi åker ifrån familjen berättar Tony att flera förbipasserande stannat till och frågat om de får komma in för att titta på huset.

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar