Offentliga och kommersiella fastigheter

Totalentreprenad med lång dokumenterad erfarenhet

En stark byggorganisation i kombination med vårt kvalitetsfokus och kostnadseffektiva process har gett oss förtroendet att även bygga större fastigheter. Bostäder, förskolor och LSS-boenden – bara för att nämna några.

Vi är naturligtvis väldigt stolta över att vi lever upp till de höga krav som ställs på dessa offentligt upphandlade projekt. Många av våra samarbetspartners värdesätter vår totalentreprenad – med trygghet gällande både ekonomi, kvalitet och leverans enligt tidplan.

Vår erfarenhet blir en garant för kvalitet i alla de projekt vi genomför – både när vi bygger till offentliga organisationer, kontorslokaler till fastighetsbolag, lokaler till industriföretag eller småhus till privatpersoner.

Önskar du mer information om entreprenader kontakta oss direkt enligt nedan.

Entreprenad i fokus: Berga förskola, Kristianstad

 

Till Kristianstads kommun byggde vi Berga Förskola, kommunens första konceptförskola med 8 avdelningar och ett storkök. Förskolan ligger på Näsby i utkanten av Kristianstad. Projekttid: november 2018 – färdigställt augusti 2019. Läs mer om entreprenaden.

Entreprenad i fokus: Kv Järneken, Kristianstad

 

Till AB Allön (dotterbolag till Kristianstads kommuns bostadsbolag ABK) byggde vi Kv Järneken i Horna. Boendet hyrs ut till kommunens omsorgsförvaltning och används idag som LSS-boende. Boendet består av 32 lägenheter och ett storkök. Projektet färdigställdes i augusti 2016. Läs mer om entreprenaden.

Våra entreprenader

Vill du veta mer?

Visa alla
Kristianstad
Stockholm

Bertil Rosander

Inhyrd konsult

0708-16 40 02

bertil.rosander@c4hus.se

Thomas Lindberg

Försäljning Stockholm

0707-50 82 75

thomas.lindberg@c4hus.se

Michael Blohm

Försäljning Stockholm

0707-77 34 36

michael.blohm@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar