Ansvarig mäklare – Wijk Oppgård Trädgårdsstad

Lisa Forsblad Beckman är ansvarig mäklare för vårt populära bostadsprojekt Wijk Oppgård Trädgårdsstad i Upplands Väsby.

”Det har varit stort intresse för husen sedan start. Den första etappen som släpptes i början av året sålde slut snabbt. Efter sommaren släpptes den andra och sista etappen, så vi har nu åter några hus att erbjuda i det populära området”, berättar hon. Projektet består av totalt 70 nya bostäder som byggs i närheten av Brunnby Vik i Upplands Väsby. Området erbjuder radhus på 6 rok, 151 kvm, med bostadsrätt samt radhus, kedjehus och frilliggande villor med äganderätt på 6 rok, 148-150 kvm. I området finns förskola och skola och pendlingstiden till centrala Väsby ligger på 10 minuter medan det tar cirka 25-30 minuter in till Stockholm.

”Det många uppskattar och fastnar för, utöver att husen känns genomtänkta och håller hög standard, är området i sig. Det är vackra omgivningar och husen ligger fint placerade i förhållande till befintlig natur”, berättar Lisa.

Just nu händer det mycket i området och för varje vecka kommer ett nytt hus på plats. Mot slutet av december står ett visningshus färdigt för intresserade kunder. Försäljningen fortsätter att rulla på bra och intresset är stort.

”Nyproduktion känns för många som ett bra alternativ nu när bostadsmarknaden har varit ganska hetsig. Fasta priser och möjlighet att ta ett lite mer övervägt beslut jämfört en budgivning som rusar. Dessutom får man ett helt nytt hus och möjlighet att sätta sin prägel med tillval jämfört med att dra igång en kostsam renovering. Vi har länge sett en ökad efterfrågan just på större boenden och småhus, när många spenderar mer tid hemma och jobbar hemifrån i större utsträckning har behoven ändrats”, avslutar Lisa och berättar samtidigt att hon ser fram emot försäljningen av den sista etappen.

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar