Välkommen till vårt nya visningshus i Åhus!

Vi ser fram emot att få visa er...

På Lungörtsvägen i Åhus, bland tallarna och alldeles lugnt, ligger vårt nya visningshus. Stilrena linjer och med inspiration från naturen - här har vi verkligen tänkt efter för att få visa upp det allra senaste för er.

Huset är i ett plan och redan i hallen välkomnas Ni av två stora panoramafönster med utsikt över tomten och tallskogen. Huset är anpassat till familjen, med tre sovrum (möjlighet till fyra) och separerade avdelningar för vuxna respektive barn. Par utan barn? Använd övriga sovrum som arbetsrum och Walk-in-closet.

Materialvalen är väl genomtänkta och många av våra samarbetspartners vill visa er deras allra senaste produkter. Vad sägs om till exempel ett kök i ostronbeige?

 

Vi har låtit den magiska tallskogen i Åhus fungera som inspiration när vi utformat huset. Med stora fönster som tillåter naturen att komma in, en fasad som går ton i ton och en interiör som smälter ihop och sticker ut, på samma gång.

Har vi berättat om ryggåstaket? Den höga takhöjden i entré, kök och vardagsrum är vi extra förtjusta i. Taket gör väldigt mycket för rymden i huset och gör att inredningen kommer helt till sin rätt.

Månad då vi beräknar att kunna välkomna Er: januari, 2021

Teknisk information

Boarea: 155,1 kvm
Byggarea: 170,5 kvm
Hustyp:
1-plan
Antal sovrum: 2-4 sovrum
Fasad: Rakkantad stående panel

Tak: Betongpannor svarta
Taklutning:
15 grader
Tomtarea:
900 kvm, hörntomt
Övrigt: Ryggåstak entré, kök och vardagsrum
Enkelgarage

Tomten

Vi återkommer med mer information om utemiljön. Vad vi däremot kan prata om under tiden är läget. Hörntomten ligger privat och i direkt blickfång när du kommer in i bostadsområdet. Bakom tomten ligger en grönyta som aldrig kommer bebyggas. Till höger (med bilväg emellan) ligger en damm, vilket innebär att det inte kommer ske någon bebyggelse där heller.

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

Kl 15.00, 6 november, 2020: Nu börjar vi bli färdiga inne i huset!

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

Kl 14.30, 14 oktober, 2020. Nu är trädäcket på plats!

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

Kl 09.15, 7 oktober, 2020. Invändig och utvändig målning är färdig. Trägolvet är lagt. Kakel och klinker håller på att sättas.

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

Kl 10.55, 15 september, 2020. Fasaden är nu målad. Invändig målning börjar bli klar.

SAMARBETSPARTNERS

 

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar