Välkommen till vårt nya visningshus i Åhus!

Äntligen får vi visa er...

På Lungörtsvägen i Åhus, bland tallarna och alldeles lugnt, ligger vårt nya visningshus. Stilrena linjer och med inspiration från naturen - här har vi verkligen tänkt efter för att få visa upp det allra senaste för er.

Huset är i ett plan och redan i hallen välkomnas Ni av två stora panoramafönster med utsikt över tomten och tallskogen. Huset är anpassat till familjen, med tre sovrum (möjlighet till fyra) och separerade avdelningar för vuxna respektive barn. Par utan barn? Använd övriga sovrum som arbetsrum och Walk-in-closet.

Materialvalen är väl genomtänkta och många av våra samarbetspartners vill visa er deras allra senaste produkter. Vad sägs om till exempel ett kök i ostronbeige?

 

Vi har låtit den magiska tallskogen i Åhus fungera som inspiration när vi utformat huset. Med stora fönster som tillåter naturen att komma in, en fasad som går ton i ton och en interiör som smälter ihop och sticker ut, på samma gång.

Har vi berättat om ryggåstaket? Den höga takhöjden i entré, kök och vardagsrum är vi extra förtjusta i. Taket gör väldigt mycket för rymden i huset och gör att inredningen kommer helt till sin rätt.

Teknisk information

Boarea: 155,1 kvm
Byggarea: 170,5 kvm
Hustyp:
1-plan
Antal sovrum: 2-4 sovrum
Fasad: Rakkantad stående panel

Tak: Betongpannor svarta
Taklutning:
15 grader
Tomtarea:
900 kvm, hörntomt
Övrigt: Ryggåstak entré, kök och vardagsrum
Enkelgarage

 

Utemiljön

Husets entré välkomnar besökarna med anlagd markbeläggning bestående av ljusgrå kvadratisk marksten. Den låga betongmuren ramar in framsidan och utanför dörren tar entréplanet besökarna in i huset. Baksidan har anlagd gräsmatta och ett stort trädäck som nås från de stora glasdörrarna inifrån husets matplats.

Vad vi också kan prata om är husets läge. Hörntomten ligger privat och i direkt blickfång när du kommer in i bostadsområdet. Bakom tomten ligger en grönyta som aldrig kommer bebyggas. Till höger (med bilväg emellan) ligger en damm, vilket innebär att det inte kommer ske någon bebyggelse där heller.

 
 
 

Styling: @moalundstrom

 

Moa Lundström är inredare och stylist och driver Instagramkontot @moalundstrom, där hon blandar lifestyle, inredning och stylistuppdrag. Till visningshuset har vi fått äran att arbeta tillsammans med Moa och hon har fått lägga sina magiska händer över husets rum. Huset har inretts med möbler, accessoarer samt textilier från flera populära företag som vi gärna lyfter fram lite extra.

– Huset är inrett i en skandinavisk/minimalistisk stil med möbler, belysning och textiler från lokala leverantörer. En varm färgskala i kombination med svart för att skapa harmoni och karaktär. Alla val är gjorda med inspiration från tallskogen och husets naturnära omgivningar. Inredning, textil och belysning från Ateljé Lyktan, Lovely Linen och Design Of, berättar Moa.

 

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

13 januari, 2020: Välkomna på visning! Boka en privat visning med en av våra säljare längst ner på sidan.

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

20 december, 2020: Huset är nu färdigställt, både invändigt och utvändigt. Moa Lundström har stylat huset. Nu väntar vi bara på den sista besiktningen.

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

13 december, 2020: Utemiljön är komplett, med marksten, mur, entréplan, gräsmatta och trädäck.

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

30 november, 2020: Välkomna!

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

6 november, 2020: Nu börjar vi bli färdiga inne i huset!

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

14 oktober, 2020. Nu är trädäcket på plats!

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

7 oktober, 2020. Invändig och utvändig målning är färdig. Trägolvet är lagt. Kakel och klinker håller på att sättas.

Senaste nytt från Lungörtsvägen:

15 september, 2020. Fasaden är nu målad. Invändig målning börjar bli klar.

PLANLÖSNING

 
 

SAMARBETSPARTNERS

 

Boka en privat coronaanpassad visning av huset:

Visa alla
Malmö

Linus Stoltz

Försäljning Malmö

044-590 99 80

0705-92 42 46

linus.stoltz@c4hus.se

Kristofer Kvist

Försäljning Malmö

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar