Vi förvärvar Sol & Hav i Torekov AB

Det väletablerade husföretaget med verksamhet i Kristianstad, Malmö och Stockholm förvärvar nu aktierna i framgångsrika Sol & Hav i Torekov AB. Totalt rör det sig om tre nya planerade etapper där den kommande etappen omfattar 28 tomter.

C4 Hus har flera års erfarenhet av bostadsprojekt i Skåne, Blekinge och runt Mälardalen och är samtidigt väl förtrogna med Torekov tack vare byggnation av bostadsprojekt på orten tidigare.

Just nu pågår projekteringen av bolagets andra etapp. Totalt rör det sig om 28 tomter beståendes av 1-planshus och 2-planshus. Markarbetena påbörjas enligt plan efter sommaren och byggnation i början av år 2022. Inflyttning för etappens boende planeras till kvartal fyra samma år.

Kristofer Kvist är ansvarig projektledare på C4 Hus och kommenterar förvärvet:

”Vi på C4 Hus är glada över möjligheten att få fortsätta utveckla bostäder på en sådan speciell plats i Sverige. Det är ingen tillfällighet att bolaget heter Sol & Hav, då båda är ständigt närvarande här på Solsidan. Under de senaste månaderna har vi lärt känna bolaget och projektet genom ett nära samarbete med grundarna och tidigare ägarna. Bland annat har vi tillsammans tagit fram projekteringen för exploateringen av andra etappen”.

Ladda ner pressmeddelandet

Bildbank

Kontakt

Kristofer Kvist

Försäljning Malmö

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar