Vi bygger drömmen till våra kunder

Med kvalitet, totalentreprenad och en förkärlek för det estetiska

Att bygga ett eget hus är bland det svåraste man kan göra, men också något av det roligaste! Valen är många. Storlek? Planlösning? Fasad? Ytskikt? Färg? Kök? Vitvaror? Snickare? Murare? Elektriker? Rörläggare? Målare? Vi på C4 Hus vet hur det kan vara. Genom åren har vi sett många entusiastiska nybyggare som gett upp innan de ens hunnit stänga huskatalogerna. Därför har vi bestämt oss för att hjälpa till på allra bästa sätt, med all vår kunskap och långa erfarenhet.

Vi hälsar dig välkommen till våra husserier – oavsett om ni gillar den moderna eller traditionella stilen. Kloka, välbyggda och estetiskt tilltalande hus. Samtidigt som de är prisvärda. Vi sätter den höga kvaliteten främst. Och kan behålla kontrollen och kvalitetssäkra tack vare vår totalentreprenad där våra egna hantverkare är de som bygger ert hus.

Flera av våra hus är ritade av våra välkända arkitekter. Med varierande planlösningar, hög standard och ett urval som passar alla stilar. Dessutom är vi flexibla om ni vill ändra eller uppgradera – allt för att våra huskunder ska få ett hus som de kan trivas i länge och genom livet oavsett hur det förändras.

Alla våra hus får sina stommar tillverkade i säker inomhusmiljö och byggs sedan på plats av våra noggrant hantverkare. Vi ansvarar för hela bygget från första spadtaget till sista penseldraget. Under hela byggtiden har du en enda kontaktperson som du när som helst kan ringa. Och det pris vi kommit överens om är alltid det som gäller när du får nyckeln i handen. Välkommen till oss!

Husmodell i fokus: Villa Skepparslöv

 

Välkommen till generösa Villa Skepparslöv. Vår nya husmodell som gjort succé hos våra huskunder, och vi förstår varför. Fördelarna är många och huset lockar bland annat med ett stort integrerat vardagsrum och kök på över 71 kvm, ett stort Master Bedroom med anslutande Walk-in closet och badrum samt separat barndel i andra delen av huset (om så önskas).

Skräddarsydda hus - tillsammans med våra kompetenta arkitekter

Till skillnad från många andra småhusföretag har vi inte bara standardiserade kataloghus. Vi jobbar lite annorlunda, helt utifrån dina önskemål. Hittar du inte vad du söker bland husmodellerna? Då skapar våra arkitekter, tillsammans med dig, ett hus som är anpassat efter era behov. Detta skräddarsydda hus bygger vi sedan till dig med egna hantverkare.

Våra arkitekter förverkligar dina idéer och drömmar om ett eget hus. I det första mötet med arkitekten berättar du om dina tankar och idéer för ditt nya hus. Du får svara på frågor om placering på tomten, planlösning, antal rum, stil, design och materialval. Och inte minst vilken känsla du vill ha i ditt nya hem. Arkitekten kommer sedan tillbaka med ett grundförslag som du ger dina synpunkter på. Därefter utvecklar arkitekten grundförslaget och när du godkänt detta så är det dags att gå på djupet med detaljer och kalkyler. Vår säljare finns hela tiden med som kontakt och efter att vi kommit överens om helheten så tar vår byggledare över.

 

”Att leva i rum som är omsorgsfullt ritade ger välbefinnande och skapar täta band mellan de boende och hemmet. Detta skapar en avslappnad stämning och ger de boende ett meningsfullt liv.”

Tim Hurst, Arkitekt

Vår totalentreprenad ger dig trygghet

Det ska vara enkelt att köpa och bygga ett C4 Hus. Med vår totalentreprenad får du en trygg process där vi har ansvaret fram till färdigbyggt hus. Att köpa och bygga hus är ett stort steg för många, inte minst ekonomiskt. Det är därför viktigt att du känner dig trygg, både när det gäller ekonomi och kvalitet, från första kontakten med oss, till dess att vi lämnar över nycklarna till ditt nya hem. Riktig totalentreprenad innebär att du som kund skriver ett enda kontrakt och att du har en enda kontakt, alla andra kontakter sköter vi åt dig. Pappersarbete som bygglovshandlingar, projektering och andra kontakter som kan behövas med myndigheter, tar vi hand om.

Det är vi som håller i hela bygget, från första spadtag till sista penseldrag. Vårt team av murare, snickare, plattsättare, elektriker, rörmokare och målare är alla noggrant utvalda för sin erfarenhet och hantverksskicklighet.

Det vi kommit överens om i kontraktet med dig, är det som gäller – utformning, materialval, kvalitetsnivå, tidplan och pris. Och skulle du vilja ändra något under resans gång, får du reda på vad kostar och så sätter vi även det på pränt.

Riktigt hantverk - med våra egna snickare

Vi väljer våra hantverkare med stor omsorg. Deras erfarenhet och yrkesskicklighet är en garanti för kvalitet, in i minsta detalj. De bygger som om de byggde till sig själva, det ser du när du tittar närmare på hantverket. Stommarna till våra hus tillverkas i helt skyddad inomhusmiljö. Detta trygga sätt att bygga i kombination med vår riktiga totalentreprenad gör att vi kan erbjuda prisvärda hus av hög kvalitet och med god flexibilitet.

Våra husmodeller

Vill du veta mer?

Visa alla
Malmö
Stockholm

Kristofer Kvist

Försäljning Malmö

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Linus Stoltz

Försäljning Malmö

044-590 99 80

0705-92 42 46

linus.stoltz@c4hus.se

Thomas Lindberg

Försäljning Stockholm

0707-50 82 75

thomas.lindberg@c4hus.se

Michael Blohm

Försäljning Stockholm

0707-77 34 36

michael.blohm@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar