Hagabo, Älmhult – Slutsålt

Uppdatering 2017-11-15: Nu har vi sålt alla 23 hus i området Kv. Ängen i Älmhult! Håll utkik för kommande projekt i Älmhult.

Välkommen till Hagabo

I Älmhults nya naturnära bostadsområde i Haganäs bygger c4 Hus 23 st nya hus i ett fint sammanhängande område, med ett svårslaget läge med naturen runt knuten och endast en kort cykeltur till Älmhults centrum!

HAGABO
När man bor på Hagabo skall det vara enkelt att gå, cykla och åka kollektivt samt även lätt att röra sig i den intilliggande naturen. Norr om området finns det en 18­-håls golfbana och i söder finns Haganäs­skolan med ett stort utbud av sportaktiviteter, samt det egna badet Haganäsbadet och Friskis och Svettis. I och runt Haganäs finns även planer på flertalet rekreationsområden för utomhusträning och friluftsliv. På kort avstånd ifrån centrum ligger sjön Möckeln med fina badplatser och möjlighet till fiske.

SKOLA OCH SERVICE
Den kommunala servicen i Älmhult är väl utvecklad och här finns flera grundskolor, förskolor, gymnasie­skola och äldreboenden. På gångavstånd ifrån Hagabo ligger även IKEAs varuhus på Älmhults nya framväxande handelsområde. Älmhult är en internationell kommun med bland annat IKEAs huvudsäte i kommunen.

KOMMUNIKATIONER
Från Älmhult går direkttåg till Växjö på cirka 35 mi­nuter och till Malmö tar det knappt 1,5 timme innan man är framme. Ytterligare 20 minuter på samma tåg och man anländer till Kastrup med avgång­ar till hela världen.

HUSEN
C4 Hus kvarter består av är åtta 2­-planshus och femton 1-­planshus i form av friliggande villor med äganderätt.

2-­planshuset har en boyta på 130 m2 samt en carport med förråd. Husets bottenvåning är planerat med en härligt genomgående karaktär där köket är en central plats. Här finns gott om utrymme för både familj och vänner. Ovanvåningen består av tre rymliga sovrum, ett allrum, klädkammare samt badrum med plats för badkar eller dusch. Om man vill, kan man enkelt göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

De charmiga 1­-planshusen i vinkel har en boyta på 93 m2. Till varje hus finns carport med förråd. Den sinnrika planlösningen innehåller inte mindre än tre sovrum och ett rymligt vardagsrum/kök i vinkel. Vinkeln bidrar inte bara till husets rymdkänsla utan skapar även en naturligt skyddad uteplats med innergårdskänsla. Sovrummet längst ut i vinkel kan väljas bort till förmån för ett ännu större vardags­rum/matplats.

 

Friliggande villor

1-plans hus:

Rum: 4st

Boyta: 93 m2

Hustyp: 1-plans hus rätvändt/spegelvändt.

2-plans:

Rum: 5st

Boyta: 130 m2

Hustyp: 2-plans hus rätvändt/spegelvändt.

Broschyr Hagabo Situationsplan

Vill du veta mer?

Gustav Nilsson

Försäljning Kristianstad

044-590 09 54

0734-19 98 54

gustav.nilsson@c4hus.se

Andra områden i Kronobergs län

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar