Marklägenheter, Broby

Modernt boende i Broby – med närhet till både naturen och ortens serviceutbud

 

I Broby njuter man av naturen i perfekt kombination med ortens bekvämligheter och serviceutbud. Nu bygger vi åtta stycken marklägenheter i brf-form – ett modernt boende med god standard, praktiskt och bekvämt. 

 

Boendet

Vill du bo med god standard och samtidigt leva bekvämt och med mer tid över till annat? Marklägenheterna i Broby erbjuder ett praktiskt boende med en modern arkitektur. Samtidigt har de ”göingska” skogarna använts som inspiration. Marklägenheterna är moderna och har 3 rum och kök, med möjlighet att få 4 rum och kök för den som önskar. Kök och vardagsrum är planerade med öppen planlösning och ansluter till den väl tilltagna uteplatsen. Samtliga lägenheter har två wc – ett större badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst wc.

Lägenheternas grundstandard är bra, men självklart går det att göra egna tillval. Vår vision med bostäderna är ett klassiskt boende med långsiktigt tänk, både vad gäller funktion, kvalitet på materialval, inredning och utrustning.

 

Omgivningarna

Här erbjuds ett långsiktigt boende med Brobys alla fördelar – en naturnära och avslappnad tillvaro men med närhet till aktiviteter, serviceutbud, skolor och med bra pendlingsmöjligheter.

 

– Vi ser fram emot satsningen i regionen och har höga förväntningar på det nya bostadsområde vi bygger – Bertil Rosander, Projektchef

 

Vill du veta mer?

Ladda ner information i menyn uppe till vänster på sidan. Vi svarar gärna på eventuella frågor – kontaktuppgifter nedan.

Är du intresserad av marklägenheterna? Välkommen att skicka in din intresseanmälan i menyn uppe till vänster på sidan. 

Övrig information:

Typ: Marklägenheter

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Våning: 1/1

Rum: 3 alt 4 rum och kök

Boarea: 88 kvm

Sitplan Ritningar

Vill du veta mer?

Bertil Rosander

Projektchef

0708-16 40 02

bertil.rosander@c4hus.se

Kristofer Kvist

Försäljning Malmö

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar