Kommande – Brf Vita Sand 1, Bromölla

Moderna bostadsrätter på Ivöstrand

På Ivöstrand, längs med Pyntvägen och Skräbeån, planeras nu för byggnation av tre trevåningshus med totalt 27 bostadsrätter. I etapp 1 släpper vi nu det första huset med 9 välplanerade lägenheter till försäljning, samtliga om 85 kvm. Lägenheterna är moderna och har 3 rum och kök, med möjlighet att få 4 rum och kök för den som önskar. Kök och vardagsrum är planerade med öppen planlösning och ansluter till den väl tilltagna uteplatsen eller balkongen i härligt solläge. När det gäller matlagning installeras ett kök från Ballingslöv med utrustning från Siemens, vilket ligger högt upp på mångas önskelistor. På golven i alla rum ligger träparkett, förutom i badrummet som är helkaklat. Samtliga lägenheter har två wc – ett större badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst wc.

Idén bakom Brf Vita sand 1 är ett klassiskt boende med långsiktigt tänk, både vad gäller funktion, kvalitet på materialval, inredning och utrustning. Grundstandarden är bra, men självklart kan man göra egna tillval.

Arkitektur

Arkitekten har noga studerat området runt Bromölla för att hämta inspiration. Därför har Brf Vita sand 1 fått en enkel och stilfull karaktär med tydlig industriell prägel som är hämtad ur bruksorten. Retro som påminner om de gamla Ifö-byggnaderna intill. Vita fasader med svarta detaljer av plåt och trä. Trapphusen är fristående med hiss och loftgångar som leder till lägenheterna. Loftgångarna mot ån ger dessutom en extra uteplats för gavellägenheterna. Stora uppglasade ytor och fönster ger byggnaderna karaktär, men bidrar även till ett generöst ljusinsläpp i bostäderna.

 

Boendestandard

Vill du bo med med god standard men ändå få ut mer av livet? Här bor du med närhet till det mesta – natur, bad, aktivitetscenter/arena, badstränder, idrottsanläggning, centrum, handel och kommunikationer – till en boendekostnad som tål att jämföras.
 
 

Vi planerar att säljstarta när våren möter sommartiden 2022.
Mer information? Vänligen kontakta oss enligt nedan eller lämna din intresseanmälan överst på sidan.

Teknisk data:

Antal rum: 3 rum och kök (med möjlighet till 4 rum och kök)

Boyta: 85 kvm

Antal badrum: 2 stycken

Vill du veta mer?

Jonas Holmberg

Projektutvecklare Skåne

044-590 09 59

0734-19 98 59

jonas.holmberg@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar