BRF Vita Sand 1 – Kommande

BRF Vita Sand 1

Projektledare Morgan Johansson har ordet:

Fastigheten som C4 Hus AB har köpt på Ivöstrand heter Trumpeten 1 och ligger bredvid Strandstugan i Bromölla. C4 Hus ska bygga 27 lägenheter på Ivöstrand som bostadsrätter. Marken är reserverad och vi väntar på bygglov för tre trevåningshus längs med Pyntvägen och Skräbeån.

Vi hoppas på att vår bygglovsansökan tas upp i nämnden i november. I så fall ska vi kunna börja sälja lägenheterna runt 1 februari. Vår mäklare tror stenhårt på projektet som är uppdelat i två etapper.

Första etappen handlar om en huskropp och då behöver vi bara sälja sju lägenheter för att kunna byggstarta. Vi räknar med att stomresa huset efter semestern nästa år och att det är inflyttningsbart hösten 2021.

Projektet består av tre huskroppar med nio lägenheter vardera. Bostadsrätterna blir på 85 kvadratmeter, men ännu har vi inte satt någon prislapp på dem och hyran.

Arkitekturen är enkel, men stilfull med vit putsad fasad, svart papptak, svarta fönster och dörrar och inslag av trä vid ytterdörrarna i form av liggande träpanel i svart. Det är en industriell prägel för att harmonisera med intilliggande Iföverken. Trapphuset är fristående med hiss och loftgångar som leder till lägenheterna. Balkongerna får sydvästläge och loftgången mot ån blir en extra uteplats för gavellägenheterna.

Det handlar om trerummare med öppen planlösning där kök och vardagsrum kan delas av för att skapa fyra rum. Bottenlägenheterna får en uteplats som avdelas med plank mot grannen. Det är ett fantastiskt läge där sjön kan skymtas mellan grannfastigheten och med närhet till byn och fotbollsplan.

Mer info kommer här på sidan allt med att projektet fortlöper.

Välkomna att lämna er intresseanmälan genom att maila era kontaktuppgifter till info@c4hus.se eller så trycker ni på den gula knappen ”Intresseanmälan” till vänster här på sidan.

Vill du veta mer?

Morgan Johansson

Projektutvecklare/Projektledare

044-590 09 59

0734-19 98 59

morgan.johansson@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar