Kommande – Nya bostäder i Broby

Nu bygger vi ett nytt bostadsområde i Östra Göinge

I Östra Göinge och Broby är livet enkelt och avslappnat, i kontakt med naturen men ändå med ett stort antal aktiviteter de dagar då det behöver hända något mer. Vi förstår också värdet av ett serviceutbud som underlättar livet. I Broby finns mataffär, skolor, simhall sporthall, restaurang och café och idrottsplats. Rent geografiskt pendlar man enkelt till Kristianstad, Hässleholm och Blekinge, även via buss.

Nu bygger vi ett nytt bostadsområde i Broby (Bryggaregatan). Den första etappen omfattar 8 stycken marklägenheter i bostadsrättsform. Andra etappen kompletterar området med 10-12 marklägenheter (bostadsrätter) samt 8 styckevillor.

Marklägenheternas arkitektur tar hänsyn till den omgivande ”göingska” skogen men sätter ändå en modern prägel som gör att området sticker ut. Vi vill skapa ett långsiktigt boende där alla fördelarna maximeras.

Marklägenheterna är 88 kvm. Med en väl genomtänkt planlösning ryms 3 rum och kök alternativt 4 rum och kök om ni föredrar ett mindre vardagsrum till förmån för ett extra sovrum. Via de större glaspartierna på baksidan bjuds trädgården in. Njuter ni hellre av trädgården från utsidan går det utmärkt att göra det även från trädäcket precis utanför glasdörrarna.


Adress: Bryggaregatan, Broby

 

Vardagsrum med magiskt ljusinsläpp

 

Yteffektivt kök i kontakt med resten av bostaden

 

 

Vill du veta mer?

Välkommen att skicka in din intresseanmälan eller kontakta oss vid eventuella frågor, vi hjälper Er gärna!

 

Planlösning

 

Information:

Bebyggelsetyp: Marklägenheter (bostadsrätter) & styckevillor

Rum: 3-4

Boarea: 88 kvm

Fasader Planritning

Vill du veta mer?

Bertil Rosander

Projektchef

0708-16 40 02

bertil.rosander@c4hus.se

Kristofer Kvist

Försäljning Malmö

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Aktuella husvisningar
Datum för kommande visningar