Villa Fröjden

Villa Fröjden 1

Villa Fröjden 2

VillaFrojden_1

Villa Fröjden 1

Ett spännande 2-plans hus på totalt 140 kvadratmeter, lika fördelat på de två planen.
Ett välplanerat entréplan rymmer kök/matplats, WC/Dusch, klädkammare och klädvårdsutrymme med egen ingång utifrån, som en praktisk groventré.

Del av det stora vardagsrummet, kan bli ett fjärde sovrum, kontor eller gästrum.
På övre plan ligger familjens tre sovrum, allrum, bad och klädkammare.

Generösa förvaringsutrymmen med klädkammare på varje plan ger ett praktiskt boende.
Fröjden 1 passar den lite större familjen med lite äldre barn.

Pris avser totalentreprenad överkant makadam, gäller alla hus där priset är med.

Typ: 2-planshus

Yta/Rum: 140 m²

VillaFrojden_2

Villa Fröjden 2

Ett rymligt 2-planshus med generösa sällskapsytor på totalt 142,6 kvadratmeter.
Den öppna planlösningen på entréplan med kök/matplats och vardagsrum på nästan 50 kvadratmeter är en perfekt mötesplats för nära och kära.

På entréplan hittar du också WC/Dusch och klädvårdsutrymme med egen ingång utifrån, som en praktisk groventré.
Övre plan har ett stort allrum med balkong, väl tilltagen klädkammare, två mindre sovrum, ett större sovrum med klädförvaring bakom skjutparti och badrum.

Klädkammaren kan enkelt förvandlas till en fin liten arbetsvrå.
Fröjden 2 passar den lite större familjen, som uppskattar sällskapsliv med släkt och vänner.

Pris avser totalentreprenad överkant makadam, gäller alla hus där priset är med.

Typ: 2-planshus

Yta/Rum: 142,6 m²

Vill du veta mer?

Gustav Nilsson

Försäljning

044-590 09 54

0734-19 98 54

gustav.nilsson@c4hus.se

Kristofer Kvist

Försäljning

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Michael Blohm

Försäljning

0707-77 34 36

michael.blohm@c4hus.se

Thomas Lindberg

Försäljning

0707-50 82 75

thomas.lindberg@c4hus.se

Vill du veta mer?

Gustav Nilsson

Försäljning

044-590 09 54

0734-19 98 54

gustav.nilsson@c4hus.se

Kristofer Kvist

Försäljning

044-590 99 87

0732-32 99 87

kristofer.kvist@c4hus.se

Michael Blohm

Försäljning

0707-77 34 36

michael.blohm@c4hus.se

Thomas Lindberg

Försäljning

0707-50 82 75

thomas.lindberg@c4hus.se

Hans öhlund

Projektledning/Försäljning

0730-21 58 46

hans.ohlund@c4hus.se

Olle Sandström

Projektledning

0727 - 15 21 21

olle.sandstrom@c4hus.se

Vägen till bästa hemmet

Första kontakten

Du kommer alltid i kontakt med oss via vår hemsida, email eller på telefon. Från första kontakten till dess att själva bygget sätter igång och byggledaren tar över, har du en och samma säljare som kontaktperson.

Första mötet

Du träffar säljaren hos oss eller hemma hos dig, när det passar dig bäst. Tillsammans går vi igenom dina behov, önskemål och förutsättningar. Har ni egen tomt? Ska vi ordna tomt? Hur stor är familjen? Planerar ni tillökning? Vad får huset kosta? Vi gör en ordentlig genomgång och behovsanalys!

Vilket hus passar på tomten?

Vi tar en grundlig titt på tomten och går igenom markförhållanden, nivåer och väderstreck. Det är nu det börjar växa fram vilket hus som passar era förutsättningar och som även fungerar bäst på tomten. Blir det ett 1-plans hus,
1 1⁄2 -plans hus eller 2-plans hus?

Val av hus

Nu är det dags att välja något av de 12 husen i serien Bästa Hemmet. Den varierande plan- lösningen, storleken och designen på Villa Lugnet, Villa Vilan, Villa Lyckan, Villa Glädjen och Villa Fröjden gör att vi vågar lova att du hittar ett hus som passar både dig och din tomt.

Ekonomi

I det här läget kan vi börja räkna på vad ditt hus kommer att kosta. Din säljare gör en produktionskost- nadskalkyl som innefattar allt som har med husbygget att göra. Inget lämnas utanför och kalkylen upp- daterar vi sedan löpande, efter att du gjort dina tillval och om något skulle tillkomma. Du kan alltid titta in i din produktionskostnadskalkyl med din säljare.

Kontrakt

Baserat på produktionskostnads- kalkylen skriver vi ett entreprenad- kontrakt. Du har nu gett oss i uppdrag att hantera en total- entreprenad för ditt husbygge. Ett klokt, tryggt och bekvämt beslut som sparar mycket tid och pengar.

Bygglov

Nu söker vi Bygglov! Vi hjälper dig att ta fram allt underlag du behöver för att ansöka om Bygglov.

Färg och tillval

I katalogen Standard & Tillval för Bästa Hemmet hittar du tillvalen du kan göra för att ditt nya hem ska passa just dig och din smak. Det är i detta steg du bestämmer den slutliga utformningen på ditt nya hem. När du gjort dina val, uppdaterar vi produktionskost- nadskalkylen igen.

Bygget börjar

När Bygglovet är beviljat, finan- sieringen på plats och du fått ditt startbesked av Kommunen, kan vi börja med markarbeten, grundlägg- ning och bygget av ditt hus. Som Byggherre är du nu välkommen att träffa en av våra erfarna Byggledare. Från och med nu tar Byggledaren över ansvaret från vår säljare. Byggledaren är din kontaktperson och ni inleder med ett Byggstartsmöte där ni bland annat bestämmer inflyttningsdatum.

Huset växer fram

Det är spännande att se sitt nya hem växa fram och det går fortare än du tror. Du är givetvis varmt välkommen på besök både vid första spadtaget, grundläggningen och när vi reser stommen, men med vår totalentreprenad kan du helt koppla av och ägna dig åt annat.

Slutbesiktning

Före inflyttning får huset besök av en opartisk besiktningsman, som ser till att huset är byggt som vi kommit överens om, både i utformning, materialval och kvalitet.

Bästa Hemmet klart!

Nu väntar Bästa Hemmet bara på dig, din familj och era möbler. Välkommen till Lugnet, Vilan, Lyckan, Glädjen eller Fröjden. Vilket av husen i C4 Hus Bästa Hemmet du än valt, så hoppas vi att du får många fina år med många fina stunder.